BẤM ĐỂ XEM ĐIỂM THI ĐẠI HỌC 2014 NHANH NHẤT NHẤT TẠI Tuyensinh247.com hot

Home » Đề thi thử ĐH môn Anh » Đáp án đề thi thử tiếng anh đại học khối D năm 2013

Đáp án đề thi thử tiếng anh đại học khối D năm 2013

Đáp án đề thi thử tiếng anh đại học khối D năm 2013

 

 

ĐỀ CHÍNH THỨC

ề thi có 07 trang)

ĐỀ THI THỬ ĐẠI HỌC NĂM 2011

Môn: TIẾNG ANH; Khối D

Thời gian làm bài: 90 phút, không kể thời gian phát đề

 

Mã đề 126

 

 

 


ĐỀ THI GỒM 80 CÂU (TỪ QUESTION 1 ĐẾN QUESTION 80).

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

 

 

Question 1: We _____ for three hours and are very tired.

A. are walking B. have been walking C. were walking D. had been walking

Question 2: The policeman explained to us___________________get to the market.

A. how B. how could C. how we could D. how could we

Question 3: _______________________ from Bill, all the students said they would go.

A. Except B. Only C. Apart D. Separate

Question 4: Not until a monkey is several years old___________to exhibit signs of independence from its mother.

A. beginning B. does it begin C. and begin D. it begins

Question 5: At the election you must mark your paper, fold it and drop it in to the ….box

A. voting B. ballot C. selection D. nomination

Question 6: Had the drought not lowered the reservoir the ancient village_______________________

A. wouldn’t be discovered B. wouldn’t have been discovered

C. can’t have been discovered D. can’t be discovered

Question 7: “Never say that again, __________________________”

A. won’t you B. do you C. don’t you D. will you

Question 8: Mary: “ Do you think it will rain ? “ Jenny: “Oh ! ________”

A. I don’t hope. B. I hope not. C. I don’t hope so D. It’s hopeless

Question 9: It is believed _____________ causes insomnia.

A. too much caffeine which B. that too much caffeine

C. it in too much caffeine D. too much caffeine that

Question 10: The train accident _____________ the other train’s departure by a few hours.

A. sent back B. called off C. delayed D. retained

Question 11: Not only________ much bigger than any other planets, but unlike the planets, it consists completely of gaseous material.

A. Sun is B. the Sun, which is C. is the Sun D. that the Sun

Question 12: – “ More coffee?, Anybody?”

- “ ______________________________.”

A. I don’t agree, I’m afraid B. Yes, I’d love to C. Yes, please D. It’s right, I think

Question 13: . ____________ to the national park before, Sue was amazed to see the geyser.

A. Being not B. Not having been C. Have not been D. Having not been

Question 14: She has to pass all her exams or _____________she would have no holiday.

A. instead B. else C. therefore D. though

Question 15: We have had the roof of our house __________________________

A. to replace B. replace C. replaced D. been replaced

Question 16: From the hotel there is a good ___________________________of the mountains.

A. vision B. view C. sight D. picture

Question 17: If you require any more ______________________about the holiday, please telephone us.

A. description B. information C. news D. fact

 

Question 18: He __________________________me to believe that they had left the district.

A. made B. led C. assured D. confirmed

Question 19: He was completely_________________________by her tale of hardship.

A. taken away B. taken down C. taken in D. taken up

Question 20: He lost his job_____________________________no fault of his own.

A. through B. by C. with D. over

Question 21: Sarah is a young girl with________ and a straight nose.

A. almond-shaped eyes B. almond-eyed shape C. eyes shaped almond D. almond-shape eyed

Question 22: You shouldn’t ___________ to your teacher like that. It was very rude.

A. have talked B. talk C. have be talked D. talked

Question 23: Old houses have a_____________________________to be draughty.

A. tendency B. habit C. problem D. characteristic

Question 24: Oh, no! My wallet has been __________________________________

A. robbed B. picked C. stolen D. theft

Question 25: There’s someone at the door ___________________________________it.

A. I’m answering B. I answer C. I’ll answer D. I answered

Question 26: Bill Gates is probably the best known and most successful_______in computer software.

A. pioneer B. navigator C. generator D. volunteer

Question 27: – “ Can I use your motorbike this evening?”

- “ ______________________________________”

A. Of course, you can B. Of course, you might C. It’s my pleasure D. Do it if you can

Question 28: His father leftNew York. The doctor suggested he________there.

A. not stayed B. won’t saty C. not stay D. not go to stay

Question 29: No one died in the accident,________?

A. didn’t they B. did he C. didn’t he D. did they

Question 30: The students got the librarian________books for them.

A. buy B. to buy C. bought D. buying

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 31 to 40.

The White House, the official home of the United Statespresident, was not built in time for George Washington to live in it. It was begun in 1792 and was ready for its first inhabitants. President and Mrs.John Adams, who moved in on November 1, 1800. When the Adamses moved in, the White House was not yet complete, and the Adamses suffered many inconveniences; for example, the main staircase was incomplete, which hindered movement from floor to floor, and the future laundry yard was merely a pool of mud, so wet laundry was hung in the unfinished East Room to dry. Thomas Jefferson, the third president, improved the comfort of the White House in many respects and added new architectural features such as the terraces on the east and west ends.

When the British forces burned the White House on August 24, 1814, President Madison was forced to leave.All the remained after the fire was the exterior walls, the interior was completely destroyed.It was not until December of 1817 that the following president, James Monroe, was able to move into a rebuilt residence. Since then, the White House has continued to be modified but has been continuously occupied by each succeeding U.S president.

Question 31: : Which of the following would be the most appropriate title for this text?

A. George Washington’s life in the White House.

B.The Early History of the White House.

C. The burning of the White House.

D. Presidential Policies of Early U.S.Presidents.

Question 32: Why did George Washington not love in the White House?

A. It had been burned by the British.

B. He did not like the architectural features.

C. He did not want to suffer the inconveniences that theAdamseshad suffered.

D.Construction had not yet been completed.

 

Question 33: The word “ inhabitant” in line 2 is closest meaning to:

A. modifications B. moves C. celebrations D. residents

Question 34: It can be inferred from the passage that John Adams was:

A. the first president of theUnited States. B. the second president of theUnited States.

C. the third president of theUnited States. D. the fourth president of theUnited States.

Question 35: What of the White House was not yet complete when theAdamses moved in?

A. main staircase B. laundry yard C. pool D. A and B

Question 36: The author most likely discusses the “ staircase” in line 5 in order to:

A. show the elegance of the new White House

B. explain the architectural features added byJefferson.

C. provide an example of an inconvenience in the White House.

D. demonstrate what had to be rebuilt after the fire.

Question 37: The word “ forces” in line 9 could best be replaced by:

A. military B.effort C. power D. energy

Question 38: According to the passage, which of the following best describes Thomas Jefferson’s tenure in the White House?

A. He worked to improve the appearance and convenience of the White House.

B. He had to flee the White House because of the war with the British.

C. He removed the terraces that had been added byAdams.

D. He was accepting of the many inconveniences.

Question 39:According to the passage, when James monroe came to the White House, it had been:

A. repressed B. reconstructed C. relocated D. reserved

Question 40: The paragraph following the passage most likely discusses:

A. the details of the destruction of the White House by the British.

B. James Monroe’s policies as presidents.

C. modifications by presidents who followed.

D. other presidents who were unable to occupy the White House.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the rest in the position of the main stress in each of the following questions.

Question 41: A. generous B. electricity C. horrible D. famous

Question 42: A. mathematics B. history C. literature D. physics

Question 43: A. overweight B. popular C. beautiful D. tomorrow

Question 44: A. invention B. complexion C. tradition D. question

Question 45: A. economy B. village C. interest D. industry

 

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

Question 46: She is no longer young to enter a beautiful contest.

A B C D

Question 47: Supposed that you failed your driving test, would you take it again?

A B C D

Question 48: I hadn’t understood his directions. However, I asked him to repeat what he’d said.

A B C D

Question 49: Although there were a lot of opposition initially, many people now accept that infertile

A B C

couples have the right to medical help.

D

Question 50: With the development of the Internet and the World Wide Web, businessmen do

A B

not hardly have as much traveling as they used to.

C D

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 51 to 60.

ENVIRONMENTAL ACTIVISTS

Paul Watson is an environmental activist. He is a man who believes that he must do something, not just talk about doing something. Paul believes in protecting endangered animals, and he protects them in controversial ways. Some people think that Watson is a hero and admire him very much. Other people think that he is a criminal.

On July 16th, 1979, Paul Watson and his crew were on his ship, which is called the Sea Shepherd. Watson and the people who work on the Sea Shepherd were hunting on the Atlantic Ocean nearPortugal. However, they had a strange prey; instead of hunting for animals, their prey was a ship, the Sierra. The Sea Shepherd found the Sierra, ran into it and sank it. As a result, the Sierra never returned to the sea. The Sea Shepherd, on the other hand, returned to its home inCanada. Paul Watson and his workers thought that they had been successful.

The Sierra had been a whaling ship, which had operated illegally. The captain and the crew of the Sierra did not obey any of the international laws that restrict whaling. Instead, they killed as many whales as they could, quickly cut off the meat, and froze it. Later, they sold the whale meat in countries where it is eaten.

Paul Watson tried to persuade the international whaling commission to stop the Sierra. However, the commission did very little, and Paul became impatient. He decided to stop the Sierra and other whaling ships in any way that he could. He offered to pay $25,000 to anyone who sank any illegal whaling ship, and he sank the Sierra. He acted because he believes that the whales must be protected. Still, he acted without the approval of the government; therefore, his actions were controversial.

Paul Watson is not the only environmental activist. Other men and women are also fighting to protect the Earth. Like Watson, they do not always have the approval of their governments, and like Watson, they have become impatient. Yet, because of their concern for the environment, they will act to protect it.

Question 51: According to the reading, an environmental activist is someone who ____

A. runs into whaling ship B. does something to protect the Earth

C. talks about protecting endangered species D. is a hero, like Paul Watson

Question 52: When something is controversial , ____

A. everyone agrees with it B. everyone disagrees with it

C. people have different ideas about it D. people protect it

Question 53: The members of a ship’s crew are ____.

A. the men and women who work on the ship B. the people who work on the airplanes

C. all of the people on a ship, including the passengers D. the people who own the ship

Question 54: The main idea of paragraph one is that ____

A. Paul Watson is a hero to some people B. activists are people who do something

C. Paul Watson is a controversial environmental activist D. Paul Watson does not believe in talking

Question 55: The Sea Shepherd was hunting ____

A. the Atlantic Ocean B. whales C. the Sierra D.Portugal

Question 56: The author implies that Paul Watson lives in ____

A. Portugal B. a ship on the Atlantic C. the Sierra D.Canada

Question 57: The captain and the crew of the Sierra were acting illegally because ____.

A. they were not obeying international laws B. they were whaling

C. they were killing and selling whales D. All of the above are correct

Question 58: In paragraph 3 the phrase “and froze it” refers to ____ .

A. whale meat B. the Sierra C. whales D. the Sierra crew

Question 59: The main idea of paragraph 3 is that ____ .

A. the Sierra sold whale meat in some countries B. the people on the Sierra didn’t obey international laws.

C. the people on the Sierra killed as many whales as they could. D. whaling is illegal according to international law.

Question 60: Watson ran into the Sierra because ____ .

A. he wanted to stop the ship’s crew from whaling

B. he was impatient with the government’s actions

C. he wanted to protect the whales from the whalers

D. All of the above are correct

 

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 61: Although he was very tired, he agreed to help me with my homework.

A. Tired as he was, he agreed to help me with my homework.

B. Despite being very tired, but he agreed to help me with my homework.

C. Tired though he was, but he agreed to help me with my homework.

D. As tired as was he, he agreed to help me with my homework.

Question 62: I’m sure it wasn’t Mr. Phong you saw because he’s inHanoi.

A. It couldn’t be Mr. Phong you saw because he’s inHanoi.

B. You mustn’t have seen Mr. Phong because he’s inHanoi

C. It can’t have been Mr. Phong you saw because he’s inHanoi.

D. Mr. Phong mightn’t see you because he’s inHanoi.

Question 63: I’m like my mum, whereas my brother looks like my dad.

A. I’m like my mum, whereas my brother takes after my dad.

B. I’m like my mum, whereas my brother takes over my dad.

C. I’m like my mum, whereas my brother takes on my dad.

D. I’m like my mum, whereas my brother takes in my dad.

Question 64: She had only just begun to speak when people started interrupting.

A. She hardly had begun to speak when people started interrupting.

B. Hardly she had begun to speak when people started interrupting.

C. Hardly had she begun to speak when people started interrupting.

D. She hadn’t begun to speak when people started interrupting.

Question 65: They would have never accepted his money if they had known his plan.

A. They knew what he wanted to do, so they refused his money.

B. They agreed with his wishes because they were glad to have his money.

C. They took the money he offered them without realizing his purposes.

D. They didn’t know his plan and never took the money from him.

Question 66: “ Let’s go to the cinema tonight” he suggested

A. He suggested them to go to the cinema that night

B. He suggested their going to the cinema that night

C. He suggested they went to the cinema that night

D. He suggested that let’s them to go to the cinema that night

Question 67: “You should have finished the report by now,” the boss said to his secretary.

A. The boss suggested his secretary should have finished the report on time.

B. The boss scolded his secretary for not finishing the report on time.

C. The boss reminded his secretary of finishing the report on time.

D. The boss advised his secretary to finish the report on time.

Question 68: I was on the point of leaving the house when he came.

A. No sooner had I left the house than he came. B. I had hardly left the house when he came.

C.When he came I had just left the house. D. I was just about to leave the house when he came.

Question 69: “Why don’t you get your hair cut, Gavin?” said Adam.

A. Adam advised Gavin to cut his hair.

B. Gavin was suggested to have a haircut.

C. It was suggestable that Adam get Gavin’s haircut.

D. Adam suggested that Gavin should have his haircut.

Question 70: Without skilful surgery he would not have survived the operation.

A. Had it been for skilful surgery he would not have survived the operation.

B. He wouldn’t have survived the operation if he hadn’t had skilful surgery.

C. But for skilful surgery he would not have survived the operation.

D. With skilful surgery he would have survived the operation.

 

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks from 71 to 80.

What do you do well? What do you enjoy doing? Your answers to these two questions will help you identify your (71)______. An employer will consider you seriously for a (72)______ when you can show them that you know who you are, what you can offer and which you have studied. Sometimes it is difficult to know what your weaknesses are. Clearly not everyone is equally good (73)______ everything. You may need to improve yourself and so (74)______ courses in that field could turn a weakness into strength. You will need to (75)______ some time on your self-assessment. Your honesty and the desire for selfimprovement will lead to (76)______ in getting the right job. Explore the following seven areas to start to get to know yourself: your aptitude, your skills, your personality, the level of responsibility you feel comfortable with, your interests and your needs. Ask (77)______ if you have any special talents and if you need to consider your physical health when choosing a job. Be as honest and realistic as you can, and ask for other people’s (78)______ if necessary. Make a list of these things. It is usually a good idea to talk about your aptitudes with teachers, family and friends. If you are considering a career that (79)______ a special talent, such as art, acrobatics, mathematics or music, discuss your aptitudes with (80)______ expert in that area and discover how they fit the needs of the occupation.

Question 71. A. strong B. strength C. strengthen D. strengthened

Question 72. A. position B. location C. spot D. room

Question 73. A. upon B. in C. at D. for

Question 74. A. meeting B. taking C. making D. interviewing

Question 75. A. use B. make C. lose D. spend

Question 76. A. success B. successful C. successfully D. succeed

Question 77. A. you B. your C. yours D. yourself

Question 78. A. interests B. fields C. opinions D. attendances

Question 79. A. requires B. asks C. tells D. urges

Question 80. A. a B. an C. the D. this

 

———- THE END ——-

ĐÁP ÁN ĐỀ 126

1. B

11. C

21. A

31. B

41. B

51. B

61. A

71. B

2. C

12.C

22. A

32. C

42. A

52. C

62. C

72. A

3.C

13. B

23. A

33. D

43. D

53. A

63. A

73. C

4. B

14. B

24. C

34. B

44. D

54. C

64. C

74. B

5. B

15. C

25. C

35. D

45. A

55. C

65. C

75. D

6. B

16. B

26. A

36. C

46. D

56. D

66. B

76. A

7. D

17. B

27. A

37. A

47. A

57. D

67. B

77. D

8. B

18. B

28. C

38. A

48. B

58. A

68. D

78. C

9. B

19. C

29. D

39. B

49. A

59. B

69. D

79. A

10. C

20. A

30. B

40. C

50. C

60. D

70. C

80. B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gửi nhận xét của bạn về bài viết:

Đáp án đề thi thử tiếng anh đại học khối D năm 2013

dap an de thi khoi A dap an de thi khoi B © 2012 Đáp án đề thi 2014· RSS -
Trang web cung cấp đề thi đáp án 2014: Đáp án đề thi tốt nghiệp 2014, đáp án đề thi vào 10 năm 2014, đáp án đề thi đại học cao đẳng năm 2014...


Phí dịch vụ tin nhắn tin lấy đáp án, điểm thi, tỉ lệ chọi, điểm chuẩn... gửi đầu số 8712 là: 15.000 VND
diem thi dai hoc 2014